Cara Memekatkan Air Mani dan Lambat Pancut?

Posted by Encik Oktant at Khamis, Oktober 07, 2010
Terlebih dahulu, maaf jika entri kali menyinggung atau menganggu ketenteraman sebahagian anda ya. Ini adalah segmen petua suami isteri. Ia dikongsikan khusus buat golongan suami yang sering mengalami masalah pancut awal ketika bersama isteri. Kesannya, isteri anda berkemungkinan besar MENDERITA dalam diam!

Demi kebaikan rumahtangga anda, adalah lebih baik bertindak segera sebelum ia melarat. Sebelum saya kongsi cara agar si suami ni lambat pancut, ada baiknya saya berikan tips untuk memekatkan air mani dulu.


Boleh, kan?



1. Ambil segelas susu asli yang telah dimasak.


susu masak
Susu Masak - slate.com



2. Tumbukkan satu sudu kecil jintan hitam.

3. Kemudian, campurkan susu masak tadi dengan jintan hitam yang telah ditumbuk.

4. Seterusnya, masukkan 5 biji kismis dalam susu tersebut dan minumlah dengan tertib.


Amal meminum ramuan susu di atas secara berturut-turut selama sebulan. Jika diizinkanNya, air mani anda akan bertambah pekat berbanding sebelumnya.


Manakala bagi memastikan hubungan intim berlangsung lebih lama dan agar kedua-dua pihak (suami dan isteri) mencapai kepuasan maksimum, cuba amalkan teknik di bawah;



~ Semasa melakukan hubungan intim, si suami perlu meletakkan 7 biji jintan hitam di bawah lidah. ~



Itu saja. Anda pasti boleh buat, kan?



Selamat Mencuba!

72 komen on "Cara Memekatkan Air Mani dan Lambat Pancut?"

mai berkata...

pelik haha

Tanpa Nama berkata...

mai.. nk try x?

Tanpa Nama berkata...

jintan hitam tu apa, habbatussauda' ker?
biasa jintan manis jintan putih

Tanpa Nama berkata...

lada hitam r tu.. sblum ayuk cipap jgn minum t kneknye panas taw.. nk lama sng je.. wt excesais yg kuatkn otot peha.. nescaya knek anda pwer mcm dregen bol

Busanashafika on Januari 11, 2011 9:58 PTG berkata...

memang betul @tanpa nama menggunakan kaedah senaman harimau. tapi minuman ini juga ada khasiatnya..

oktant on Januari 13, 2011 4:06 PTG berkata...

@ Tanpa Nama:

- Ya, betul. Jintan hitam = habbatussauda. ;)

- Kuatkan otot peha ya. Ok, terima kasih atas nasihat tuan. ;p

@ Busanashafika: Haha... betul tu. Setiap petua mempunyai kelebihan memasing. Apa yang penting ialah kita mengamalkannya.

Tanpa Nama berkata...

tengah on tu mulut tak rasa apa2 ke

Tanpa Nama berkata...

Buat pernafasan pun ok gak. tarik tahan lepas kiraan 10. baca bismillah dulu. mohon pada Allah dijauhkan yang batil dan disempurnakan maksud. pantang ais, tumbuhan yang menjalar seperti kacang, kacang botol dll yang menjalar. dah sampai sebulan, cuba lihat bezanya. batang akan tegang dan keras mencanak. kepalanya pun besar dan subur. isteri akan rasa beza yang amat sangat. kalau dulu tak mengerang, lepas ni insyaAllah mengeranglah dia kesedapan...

Tanpa Nama berkata...

masa kursus kawin dulu ada diajar. masa tengah sedap sumbat batang tu, kena baca ya ghonii setiap kali mengayun batang. isteri sedap giler. lepas kawin try la, memang betul pun

Tanpa Nama berkata...

mcm xcyew jew

Tanpa Nama berkata...

susu asli 2 susu pew???????????

oktant on September 09, 2011 12:10 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Susu lembu pun boleh.

Tanpa Nama berkata...

susu wanita pn ok

Tanpa Nama berkata...

kalau hari2 lancap pun boleh kuatkan zakar..

Tanpa Nama berkata...

susu F&N boleh....hehehe

Tanpa Nama berkata...

gila nk lancap ari2. Nanti bini pon lari

Tanpa Nama berkata...

mcm mne cara nak pkai nye?

Tanpa Nama berkata...

maksud nye pkai jintan hitam 2?
bleh trng kan lbh lnjut?

Tanpa Nama berkata...

susu tu nk masak brapa lama?.. susu segar yg dlm kotak tu blh ke

oktant on Disember 14, 2011 4:21 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Masak hingga susu tu mendidih. Boleh.

Tanpa Nama berkata...

susu bini leh ka

Tanpa Nama berkata...

jintan hitam ke,lada hitam???

oktant on Januari 17, 2012 10:18 PTG berkata...

@ Tanpa Nama:

- Susu lembu bos. :)

- Utk petua ni, guna jintan hitam. ;)

Tanpa Nama berkata...

kalo kuat lancap nant cpt pancut kn..jd kalo gune petua ni blh than lame blik ke?

oktant on Januari 23, 2012 10:25 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Insya-Allah boleh jika yakin dgn apa yg kita lakukan.

Apa yg penting, usaha tanpa jemu utk pulihkan masalah tersebut.

Tanpa Nama berkata...

ikat takok ngan getah.. huhu

Tanpa Nama berkata...

mcm mna nk bg pmpn naek nfsu

Tanpa Nama berkata...

amal dan sampaikan..insyallah~

Tanpa Nama berkata...

nak bgi bini puas jilat smpi dia pancut.

Tanpa Nama berkata...

nk bg isteri pncut cam ne

oktant on Mac 06, 2012 5:07 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Kalau tuan mahukan penerangan yg lebih terperinci dgn segera, boleh ke laman web Pancutkan Isteri di sini [klik].

Harap ia membantu menambah kenikmatan hubungan intim tuan & isteri.

Tanpa Nama berkata...

susu nespray bleh.

oktant on Mac 23, 2012 5:44 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Saya kurang pasti susu Nespray ni utk org dewasa ataupun kanak-kanak.

Kalau utk org dewasa, rasanya tiada masalah kalau nak gunakannya.

Tanpa Nama berkata...

aku lambat sangat pancut......camne nk bg cepat...

senyum on April 11, 2012 8:38 PTG berkata...

sila lawati www.senyum.my untuk pelbagai info dan pilihan produk seksual lelaki dan wanita..

terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

jilat lubang burit

Tanpa Nama berkata...

apa cara terbaik nk pecah dara bg tak sakit?

Tanpa Nama berkata...

nak lambat pancut call 0168152207

Tanpa Nama berkata...

pancut come

Tanpa Nama berkata...

aku punyer air mani dah pekat cam air laici dah

wan on Mei 23, 2012 4:09 PG berkata...

www.senyum.my ada segalanya

Tanpa Nama berkata...

aku pelik dgn orang giler seks ni bagi komen. bro ni bagi petua yang kau pergi melucah kat sini buat apa?...dah kemaruk sangat ke bodo?...

jejangan ko ni tak pernah pun rasa hubungan seks...ko ingat sedap sgt ke??...

Tanpa Nama berkata...

Kemarut nk berbini la two

Tanpa Nama berkata...

wkakaa,,nk bgi btang bsar n kaw cm na plak..

Tanpa Nama berkata...

susu asli susu yg mcmana??
susu dlm kotak fresh milk mcm dutch lady or susu bancuh dlm serbuk boleh ka??

oktant on Julai 07, 2012 4:23 PG berkata...

@ Tanpa Nama: Gunakan susu kotak. :)

Tanpa Nama berkata...

minum susu tuh msa sejuk boleh or kena panaskan??
n kimis tuh letak dlm susu mcm tuh je ker??

oktant on Julai 07, 2012 4:56 PG berkata...

@ Tanpa Nama: Panaskan dulu susu tu sampai mendidih. Bila dah suam, barulah diminum.

Iya, masukkan saja kismis tu.

Tanpa Nama berkata...

untuk tips lmbt pancut,ape effect pda lidah bila jintan hitam letak bawah lidah semasa hbngan intim??

senyum on Julai 09, 2012 11:19 PTG berkata...

www.senyum.my ada segalanya

al` erul on Ogos 09, 2012 2:20 PG berkata...

huhuuhhu.........hot2

Tanpa Nama berkata...

Susu saya pun boleh ;)

Tanpa Nama berkata...

suami sy cepat sgt pancut....kdg2 xsempat klimaks....hufff..hope tips ni membantu...

oktant on September 20, 2012 11:51 PG berkata...

@ Tanpa Nama: Saya harap puan dapat kongsikannya dengan suami. Mudah-mudahan ianya memperbaiki kualiti hubungan puan dan suami.

Tanpa Nama berkata...

susu?pkai susu kotak..tp jintan hitam blh dpt d supermarket kewp?dan berapa bnyk kismis d perlukn yewp?

oktant on September 21, 2012 11:54 PG berkata...

@ Tanpa Nama: Ya. Panaskan susu tu dahulu ya.

Boleh cari di pasaraya mahupun di kedai runcit.

Kismis pula sebanyak 5 biji.

Tanpa Nama berkata...

kenapa x 7biji jer..baru ikot sunnah...

Tanpa Nama berkata...

Lada hitam nk msk kicap bole la der

Tanpa Nama berkata...

Cepat ke lambat, ade x pompoan nak main?.... =)) "̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ =))...

Tanpa Nama berkata...

ko nk main carik kat masasla

Tanpa Nama berkata...

gi golok pn bleh

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih utk petua.kpd adik2 lepasan UPSR sila main jauh2 ya. Berak pun mak basuhkan semak je komen2 kat sini.

oktant on Januari 22, 2013 4:17 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Terima kasih kembali tuan. :)

Tanpa Nama berkata...

Nk besarkan kote lak ??

Tanpa Nama berkata...

Ak slalu men cpat pancut..tp best ja..enak skali..

Tanpa Nama berkata...

Dayung perlahan pun cepat pancut. Macam mana tu ?

Tanpa Nama berkata...

terima kasih,,sye akan cbe..

oktant on Mac 27, 2013 5:28 PTG berkata...

@ Tanpa Nama: Sama-sama. Dipersilakan mencuba & moga berjaya ya.

Tanpa Nama berkata...

Aku hari2 lancap .. sedap siak .. ahhh !

Tanpa Nama berkata...

wanita melayu mahu sekurang2nya 30 minit..betul ke?

Gharihadu Ghati on Mei 27, 2013 12:16 PG berkata...

Setiap penyakit ada ubatnya,union pp petua apa sahnya cuba.

Zaharimin Hamzah on Jun 21, 2013 8:47 PTG berkata...

Susu asli. Kena pigi kampung org asli laa. Selamat minum susu.. huhu

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda dijemput melanggan RSS Feed blog Petua Sejagat melalui email bagi mengelakkan tertinggal sebarang koleksi petua terbaru

Dibawakan oleh FeedBurner

 

Copyright 2013 Petua Sejagat - Reflection - Ipiet Templates Image - Tadpole's Notez