Petua Lelaki: Adakah Zakar Anda Cukup Kuat?

Posted by Unknown at Khamis, April 01, 2010
Tulisan kali ini akan menyentuh soal kesihatan alat sulit lelaki. Setiap lelaki pastinya mahukan zakar yang tip-top. Sihat dan kuat. Terutamanya bagi mereka yang dah bergelar suami. Begitu juga dengan mereka yang bakal mendirikan rumahtangga tak lama lagi, kan?


gambar hiasan perkahwinan
Gambar hiasan perkahwinan - maxoil.blogspot.com


Tapi yang menjadi persoalannya sekarang adalah; adakah zakar anda benar-benar kuat?


Menurut sumber yang saya peroleh, ia menerangkan bahawa zakar yang kuat adalah zakar yang menegang mendongak ke atas. Apabila anda membuang air kecil, ia memancut dengan laju serta jauh dan terdapat banyak buih pada air kencing tersebut.


Zakar yang lemah pula adalah ketika menegang ia tidak sampai ke atas. Hanya sampai di pertengahan. Apabila membuang air kecil pula, pancutan agak lemah dan jaraknya pun dekat sahaja. Buihnya pun hanya sedikit.


Selain itu, tanda lain yang menandakan zakar lemah adalah;

1. Terlalu kerap membuang air kecil pada waktu malam hari.

2. Kedudukan zakar yang tak betul atau bengkok.Sebaik-baiknya, usah biarkan alat sulit anda berkeadaan sebegitu terlalu lama. Ini kerana ia masih boleh diubati. Tapi jika dibiarkan terlalu lama, itu yang mengakibatkan mati pucuk. :(


Suhu persekitaran yang paling baik untuk zakar anda ialah tidak terlalu sejuk dan juga tidak terlalu panas. Jika suhu zakar lebih sejuk daripada lubang faraj, itu akan mengakibatkannya cepat ngilu, kurang tegang dan seterusnya mudah pancut.


Sedikit lagi info tambahan....


Perlu disedari bahawa seandainya buah zakar anda kendur, tahap ketegangan zakar adalah sederhana. Jadi, kawal dulu diri anda daripada terus melakukan persetubuhan. Tujuannya bagi mengelakkan air mani anda terpancut lebih awal.

Pada saat ini, anda perlu meminta bantuan isteri memainkan peranannya di bahagian zakar agar ia dapat tegang sepenuhnya. Zakar yang tegang akan menyempitkan urat tempat pengaliran air mani dan seterusnya membantu anda tahan lebih lama.


Begitulah serba sedikit info yang dapat saya kongsikan dengan anda. Mudah-mudahan ia dapat memberi input tambahan buat para suami dan bakal suami.


Jika anda sebagai suami ingin menambahbaik hubungan intim bersama isteri, saya kongsikan sebuah laman bagaimana untuk menyegar serta memantapkan alat kelamin anda. Ingat! Ia bukan untuk semua. Kisah ini juga bukan untuk dijaja. Tetapi untuk pasangan yang bermasalah dan ingin menyelesaikannya demi kebahagiaan rumah tangga memasing.
Harap ia dapat membantu anda. :)


P.S: Mohon maaf jika tajuk di atas agak menyinggung ketenteraman sesetengah pihak.

P.P.S: Tujuannya hanyalah sekadar untuk berkongsi maklumat demi kebaikan kaum lelaki terutamanya kepada bakal suami ataupun mereka yang telah berumahtangga.

11 komen on "Petua Lelaki: Adakah Zakar Anda Cukup Kuat?"

Awanama berkata...

bgaimnakah nk luruskan zakar yg bengkok????

Awanama berkata...

cuba bgi tau cam mana ,,??????

Awanama berkata...

ikat dg pembaris....

Awanama berkata...

nak tahu cara nyer...saya ade caranyer...pasti membuatkan anda terasa puas apabila mencubanyer...jika ingin mengetahui lebih lanjut sila email saya di drgamatemas@yahoo.com

Awanama berkata...

ikat dgn pmbaris......hahahahaha

Awanama berkata...

sila lawati www.senyum2u.co.cc untuk permasalahan ini

wan on Mac 23, 2012 4:23 PTG berkata...

sila lawati www.senyum.my untuk lebih info bagi membantu anda..terima kasih..

Awanama berkata...

Kali zakar kau Bangkok Ko boleh urutkan ia dengan minyak Kelala tiap tiap hari..maka I akan menjadi besar Dan lurus...minyak tu boleh dibelikan di mana mana...superti condom collection...ia memang berguna

Unknown on Februari 09, 2013 2:08 PTG berkata...

minyak kelala? minyak apa tu...cm pelik2 jer nma dia

Unknown on Februari 09, 2013 2:14 PTG berkata...

bagi saudara yang mahukan penjagaan zakar dengan ramuan ekstrak lintah dan tembakul yang tinggi. serta campuran herba tempatan yang terpilih untuk kesihatan zakar yang khusus bagi tujuan merawat lemah zakar dan memanjangkan serta menebalkan zakar. sila layari

www.fezakir.blogspot.com.
atau hubungi En. Shakir 0165000501 jika saudara nak buat tempahan atau menjadi agen.

Sila dapatkan testimoni gambar zakar pengguna yang telah berjaya menggunakan minyak ini. Keberkesanan dijamin mula kelihatan selepas 3 hari ke seminggu selepas guna. dengan anggaran kasar penambahan sebanyak 1cm setiap minggu.

Awanama berkata...

mahu kepastian

Catat Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda dijemput melanggan RSS Feed blog Petua Sejagat melalui email bagi mengelakkan tertinggal sebarang koleksi petua terbaru

Dibawakan oleh FeedBurner

 

Copyright 2008-15 Petua Sejagat - Reflection - Ipiet Templates Image - Tadpole's Notez